De Zwem4daagse start op 4 juni 2018

Nog
2 3 3
dagen

nieuws

Beste zwemliefhebbers,

Op 4 juni, dus over ruim twee weken, gaat de 6e Zwem4daagse van start. Natuurlijk kan er weer worden gezwommen voor een mooie medaille maar er zijn ook weer veel extra activiteiten in het bad, in het clubhuis en op het terrein naast het zwembad. Meedoen is dus zeker een goed idee!

Inschrijven kan nu via www.deamstel.zwem4daagse.nl. Meedoen kost dan 7,50 euro. Inschrijven aan de balie op maandag 4 of dinsdag 5 juni kan natuurlijk ook. Meedoen kost dan 12 euro.

Nog even dit:

Om mee te mogen zwemmen is minstens zwemdiploma A nodig, zwemmers zonder diploma kunnen in verband met de veiligheid niet meedoen, ook niet met drijfmiddelen.

Het is de bedoeling dat ouders of opa’s en oma’s die meezwemmen met hun kind, zich zelf ook inschrijven. Zo houden wij zicht op het aantal zwemmers. Zwemmen ouders of opa en oma om de beurt mee, dan is één inschrijving voldoende.

Ook dit jaar is er de scholenprijs. De basisschool met naar verhouding de meeste deelnemers wint de wisselbeker en de kinderen van de winnende school die hebben meegedaan aan de Zwem4daagse mogen komen vrij zwemmen. Geef dus je de naam van je school op bij de inschrijving.

We zien jullie graag van 4 tot en met 8 juni in het Veenweidebad!

Met vriendelijke groet,
De organisatie van de Zwem4daagse

 

Op maandag 4 juni aanstaande gaat de 6e Zwem4daagse, georganiseerd door Zwem- en polovereniging De Amstel, van start. Deze 6e editie van de bekende Nationale Zwem4daagse zal dan ook een “spetterend” succes worden.

Groot, klein, dik of dun, iedereen is in de gelegenheid een zwemprestatie neer te zetten die je zelf denkt te halen. Je kunt kiezen welke afstand het beste bij je past: 250, 500 of 1000 meter (oftewel, 10, 20 of 40 banen) in het wedstrijdbad van het Veenweidebad te Mijdrecht en wel op vier (van de vijf ) avonden. Waarom je dat gaat doen? Gewoon, omdat het superleuk, supergezellig en supergezond is.

Zwem- en polovereniging De Amstel organiseert de Zwem4daagse met het doel mensen sportief aan het zwemmen te krijgen. Gewoon te ondervinden hoe leuk het kan zijn om van tijd tot tijd je baantjes te trekken of gewoon ontspannen in het water rond te spartelen. Dat kan op je eigen niveau, je hoeft beslist geen geoefend zwemmer te zijn. Meedoen aan de Zwem4daagse is een unieke kans om met het gezin sportief op pad te gaan. Als je als vader en/of moeder wat langer wilt zwemmen dan je kroost, hoef je je geen zorgen te maken. De kinderen kunnen zich weer met heel veel randactiviteiten in en om het bad vermaken, terwijl je zelf je afstand zwemt. Er zal zijn: =cupcakes versieren, = “lotuswonden” maken, =schaken, =kleurwedstrijd, =grabbelton, =limo, =snoepkraam, =schminken, =poffertjes eten, =onderwaterhockey met de brandweer van de Ronde Venen, =supergroot springkussen, =steltlopen, =springstokken, =skippyballen, =1 wieler fietsen , =kanovaren, =waterpoloclinic, =aquasportiefclinic en =zwemclinic en natuurlijk weer de oergezellige afsluitende =zwemdisco en niet te vergeten de uitreiking van de =medailles. Ook zal er op vrijdag weer een =verloting van prachtige prijzen plaatsvinden.

De opening op maandag 4 juni zal plaatsvinden om klokslag 18.00 uur. De hele week tot en met vrijdag 8 juni van 18.00 uur tot 21.00 uur is er gelegenheid om te zwemmen en met alle activiteiten mee te doen en dat voor het super lage tarief van maar € 7,50 (bij voorinschrijving via de site). Dankzij de sponsoring van inmiddels tientallen ondernemers uit de regio kan de organisatie zoveel voor zo weinig bieden. Let wel: de gereduceerde inschrijving sluit een week van te voren. Daarna kan alleen nog tegen een hoger tarief worden ingeschreven.

Kortom wil je het niet missen???? Schrijf je dan nu al direct in. Dat kan op onze speciale website www.deamstel.zwem4daagse.nl